Resursu apkopojums par komunikāciju un reklāmu

Šajā ierakstā apkopošu brīvi pieejamus materiālus no atzītiem avotiem par virsrakstā minētajām tēmām. Daži no maniem vidusskolēniem interesējas par komunikācijas, reklāmas un ar tām saistītajiem jautājumiem. Šis ieraksts ir veltījums īpaši viņiem.

Reklāmas aģentūra DDB jau vairākus gadus rīko Čempionu brokastis. Brokastu ēdienu stāsti tiek publicēti un ir patīkami dzirdēt kā, piemēram, par zīmola veidošanu stāsta Valmiermuižas alus Aigars Ruņģis, vai Pēteris Krilovs par izcilas runas uzbūvi. Vai Jānis Skutelis. Vai Pauls Timrots.

Latvian Art Directors Club (LADC) pagājušajā gadā uzsāka vieslekciju ciklu augstskolās un kā pirmā ir sadarbība ar Vidzemes augstskolu. Līdz šim jau uztājušies Ēriks Stendzenieks un Andris Rubīns.

Šim lekciju ciklam pie vainas ir Zigurds Zaķis, kura blogs pats par sevi ir lielisks resurss interesentiem, bieži ar saitēm uz citiem lieliskiem resursiem.

Augstāk minētos personāžus var sameklēt tvitterī. Ērtībai viņus un vēl citus tvitteristus par šo tēmu esmu apkopojis listē. Lietojiet uz veselību.

Ieteikumus un papildinājumus par citiem noderīgiem šīs tēmas resursiem rakstiet komentāros.

This entry was posted in Puksti. Bookmark the permalink.

Leave a comment